AVON MARK - EPIC LIPSTICK, SVE NIJANSE



Dragi ljudi. Niste od mene mogli ništa pročitati zadnjih par mjeseci. Bilo je tu malo lijenosti, malo neorganizacije, ali ubuduće ću se puno više potruditi da pišem, a nadajmo se i nekim novim projektima. Vidjet ćemo.

Kao povratku pisanju, odabrala sam svoju omiljenu temu, a to su ruževi. Radi se o novim Avonovim Mark Epic ruževima i jedan spoiler na početku, obožavam sve u vezi njih, pa počnimo.



Najprije bih navela, da je ovo najtrendi kolekcija ruževa koju je Avon izbacio u posljednje vrijeme. Čak je zasjenila moje, dosad omiljene, tekuće ruževe.

Izbor nijansi, barem kada se tiče o mom ukusu, je savršen. Lijepe neutralne nude nijanse, vesele i pomalo neonske pink i crvene, te tamne i vampy, ali i dalje nosive nijanse, začinila je siva i lavanda nijansa. 
Zaista evo, kao da sam po svom ukusu radila kolekciju, svaki me posebno oduševio.

Vjerujem da se neće svi pronaći kako idu van sa teget ružem, ali lijepa nude ili mauve nijansa svakome treba, zar ne?


Avon Mark Epic ruževi su ugodne kremaste teksture. Nisu premekani i neće bježati van ruba usana, ali bih savjetovala da sa tamnijim nijansama nosite olovku, čisto zbog urednijeg nanosa ruža.
Konzistencija ruževa je ista kod svake nijanse.

Kada je riječ o pigmentaciji, ona je pet plus. Ruževi su izrazito pigmentirani i mislila sam da neće dobro izgledati nakon nekog vremena, jer jaka pigmentacija i kremasti ruž, rijetko kada uspiju u kombinaciji, ali na Epic ruževe nemam mnogo pritužbi. Ravnomjerno blijede na usnama, a za brzinski popravak, dovoljno je malo jače protrljati usne.

Od kremastog ruža ne možete očekivati trajnost kao kod tekućeg mat ruža, pa to imajte na umu. Jače nijanse se zadržavaju duže vremena, ako i odu, ostavljaju lagani stain za sobom, dok nude nijanse mogu trajati neka dva sata, što uopće ne smatram minusom.

Epic ruževi ne mirišu klasično kao većina Avon ruževa. Ovoga puta je miris dosta blaži i voćkastiji, poput nekog voćnog čaja, rekla bih.


Posljednjih par dana ih stalno nosim, rotiram nijanse, a jedva čekam neki izlazak da se odvažim pa stavim tamnoplavu nijansu ili vampy ljubičastu.

Za nošenje, ruževi su veoma ugodni, ne isušuju usne, ne zatežu i ne prave kaos na eventualnim ljuskicama na usnama, u smislu da pigment zapinje za suhe dijelove ili da ih ističe, pa čak ni nude nijanse. E to je prednost kremastih ruževa

Ruževi se nanose ravnomjerno, osim dvije najtamnije nijanse, ali ništa strašno što malo olovke ne može popraviti. Jedan savjet za njih, kada ih nanesete na usne, prislonite jedan sloj maramice na usne i lagano prepudrajte. Produžiti ćete trajnost ruža, te se osigurati od eventualnog preslikavanja ruža.


Sad vas ostavljam sa swatchevima, da se uvjerite u ljepotu ovih nijansi, a vi mi kažite koji je vaš favorit, jer ja favorita nemam, svi su jednako voljeni.


KLIKOM NA OVAJ TEKST  preusmjerit će te se na novu Avon brošuru.

Cijena ovih ruževa je samo 5,90 KM. Uz cijenu i genijalne nijanse, teško ćete se zadržati na jednom ružu.


__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, NUDE ATTITUDE
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, WINK OF PINK
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, STREET STYLE
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, ROSY OUTLOOK
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, BLUSHING BEAUTY
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, SWEET TAFFY
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, PINK PUNCH
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, LUV U
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, BE LOUD
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, EXTREME MAUVE
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, RED EXTREME
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, BERRY BOLD
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, SPELLBOUND
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, SANGRIA SHOCK
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, HEART BREAKER
__________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, BLUE SUEDE
 __________
AVON MARK - EPIC LIPSTICK, TEMPTRESS

swatchevi (redoslijed obrnut na ruci i na usnama) -street style, -blushing beauty, -rosy outlook, -wink of pink, -nude attitude

swatchevi (redoslijed obrnut na ruci i na usnama) -be loud, -pink punch, -red extreme, -berry bold, -extreme mauve

swatchevi (redoslijed obrnut na ruci i na usnama) -heart breaker, -sangria shock, -luv u, -sweet taffy

swatchevi (redoslijed obrnut na ruci i na usnama) -blue suede, -temptress, -spellbound




Kako vam se svidio post i ruževi? Podrav od Nine
xoxo


4 komentara